Munkaköri bérriport gyűjtemény

Nagyobb szervezetek számára ajánljuk, akiknek sok munkakör béradatára van szükségük. Azonnal letölthető bérelemző excel alkalmazásunkkal a leggyakoribb 200 munkakör aktuális bérezési és juttatási adatait tudja különféle szempontok szerint lekérdezni. (Az elérhető munkakörök listáját itt tudja megtekinteni).

Az elemzések az alapbér mellett 10 egyéb bérelemre is kiterjednek és alkalmazásunk segítségével lehetősége van speciális (pl. regionális, ágazati, vállalatméret és tulajdonos szerinti szűkített) bérpiacokra vonatkozó adatok megjelenítésére.

A bérriportokat évente kétszer frissítjük, a jelenleg elérhető legújabb elemzések 2022 júniusi béradatokon alapulnak.

 • Aktuális béradatok közel 200 munkakörre

  A leggyakoribb 200 munkakör aktuális bérezési és juttatási adatait tudja különféle szempontok szerint lekérdezni.

 • Kedvező ár

  A Magyarországon elérhető hasonló szolgáltatások közül a legkedvezőbb áron juthat megbízható béradatokahoz.

 • 10 féle bérelem

  Az alapbér mellett egyéb az bérelemekre is kiterjed elemzésünk (Fizetett hónapok száma, Egyéb éves garantált bér, Éves értékesítési jutalék, Éves változó bér (prémium, bónusz), Éves cafeteria keret, Cafeterián kívüli egyéb juttatások éves értéke, Gépjárművel kapcsolatos juttatások, Hosszú távú ösztönzők éves értéke)

 • Egyedi bérpiacok beállítása

  Excel alkalmazásunk segítségével lehetősége van egyedi (pl. regionális, ágazati, vállalatméret és tulajdonos szerinti szűkített) bérpiacokra vonatkozó adatok generálása.

 • Átlag, medián és kvartilis értékek

  Az egyes cégek által nyújtott bérek jelentős szórást mutatnak, ezért az átlag/medián adatokon kívül a felső és alsó kvartilis értékek is szerepelnek, így látható, hogy mennyit fizetnek a jól és a gyengén fizető cégek is.

 • Szenioritás szerinti bérek

  A beosztott munkakörök esetén a normál mellett a junior és szenior szintű pozíciókra is elkészíthető a bérriport.

Munkaköri bérelemző excel alkalmazásunk mintája:

Megrendelés

Munkaköri bérriport gyűjtemény

Azonnal letölthető bérelemző excel alkalmazásunkkal a leggyakoribb 200 munkakör aktuális bérezési és juttatási adatait tudja különféle szempontok szerint lekérdezni. A megrendelést követően azonnal elküldjük Önnek a munkaköri elemzéseket tartalmazó excel alkalmazásunkat. 

[products limit="1" columns="1" category="munkakori-berriport-gyujtemeny"]