Sztenderd munkaköri bérriportok

Azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akiknek egy adott pozícióra, vagy csak néhány munkakörre vonatkozó béradatra van szükségük és azonnal hozzá akarnak jutni az elemzésekhez. A bérriport magánszemélyeknek is hasznos bértárgyalásaik megalapozására. 

Az elemzések az alapbér mellett 10 egyéb bérelemre is kiterjednek és megtalálhatók bennük az országos adatok mellett az egyes régiókra jellemző alapbér átlagok is.

A sztenderd bérriportokat félévenként aktualizáljuk, a jelenleg letölthető munkaköri bérelemzések 2023 januári béradatokon alapulnak.

A honlapunkon keresztül megrendelt bérriportok a vételár beérkezését követően azonnal letölthetővé válnak vásárlóink számára.

 • Magánszemélyeknek is hasznos

  Munkahelyváltáskor vagy béremeléskor érkezzen felkészülve a bértárgyalásra és munkaköri bérriportunkból tájékozodjon az adott munkakörben jellemző bérpiaci átlagokról.

 • 10 féle bérelem

  Az alapbér mellett egyéb az bérelemekre is kiterjed elemzésünk (Fizetett hónapok száma, Egyéb éves garantált bér, Éves értékesítési jutalék, Éves változó bér (prémium, bónusz), Éves cafeteria keret, Cafeterián kívüli egyéb juttatások éves értéke, Gépjárművel kapcsolatos juttatások, Hosszú távú ösztönzők éves értéke)

 • Régiók szerinti bérek

  Munkaköri bérriportjaink mindegyike az országos adatok mellett az egyes régiókra jellemző alapbér átlagokat is tartalmazza.

 • Átlag, medián és kvartilis értékek

  Az egyes cégek által nyújtott bérek jelentős szórást mutatnak, ezért az átlag/medián adatokon kívül a felső és alsó kvartilis értékek is szerepelnek, így látható, hogy mennyit fizetnek a jól és a gyengén fizető cégek is.

 • Bérek változása

  A bérriportok tartalmazzák az elemzett munkakörben az elmúlt 4 évben jellemző fizetésemelési százalékokat is.

Tekintse meg munkaköri bérelemzésünk mintáját!

Tekintse meg bérelemzési mintánkat és nézze meg, hogy tartalmában megfelelnek-e az Ön igényeinek.

Megrendelés

[products limit="16" columns="4" visibility="all" orderby="rand" ]